Korisnicima ostvarene najveće želje

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 05.Okt.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnicima ostvarene najveće želje

Zaposleni u kompaniji Vip kontaktirali su svoje korisnike i pokušali da saznaju njihove najveće i neostvarene želje. Neočekivan poziv, dao je i neočekivane odgovore. Svi korisnici su dali veoma slične i skromne odgovore kao što su „ništa specijalno“ ili „ne mogu trenutno da se setim“, pozivajući se na lepu reč, ljubav ili zdravlje. Ipak, nakon dugih razgovora i osluškivanja njihovih potreba, volja, upornost i strpljenje zaposlenih u Vipu dovele su do najskrivenijih želja korisnika.
Vip je na taj način svojim korisnicima ostvario i želje poput putovanja Volgom, odlaska na Trku formule 1, ručka sa direktorom kompanije Vip mobile, zida u Novom Sadu koji će oslikati mladi talentovani umetnik, 20 odbojkaških lopti sa potpisima naših reprezentativaca i mnoge druge. Da je sasvim u redu da se želi neograničeno, jer postoji trenutak kada će želje biti ostvarene, pogledajte u video klipu u nastavku…

Ljiljana Žunić – Putovanje na more Magdalena Radosavljević – Krstarenje Volgom

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.