Halo Infinite multiplejer biće potpuno besplatan za sve

Izvor: B92, 01.Avg.2020, 14:12

Halo Infinite multiplejer biće potpuno besplatan za sve

Velike vesti donose Microsoft i 343 Industries vezane za Halo Infinite i mutliplejer komponentu koji će posedovati.

Umesto da se multiplejer nađe u istom paketu kao i cela igra na jesen kada se pojavi, on će zapravo biti potpuno besplatan za sve igrače u svetu.

Otkriveno je i da će multiplejer mod podržavati prikaz u 120FPS na Xbox Series X konzoli, dok će frejmrejt biti otključan za PC verziju koja takođe stiže krajem godine. Bilo da ste Halo fan ili ne, ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su odlične vesti, pošto se već govori da će Infinite doneti bogati multiplejer.

Kompanija 343 Industries će više detalja o multiplejeru, kao i bolji prikaz gejmpleja, pružiti kasnijeg datuma, potencijalno na novom Xbox Games događaju koji se treba održati u avgustu, navodi sajt Play.co.rs.

Najava besplatnog multiplejera će barem malo umiriti igrače kojima se nije dopao prošlonedeljni prikaz gejmpleja iz Halo Infinite kampanje, a za nezadovoljstvo se navode razlozi poput grafike koja ne pripada next-gen konzoli, slabim animacijama i ne-dinamičnom svetu.

Halo igre važe za one sa najboljim multiplejerom i mnogi se nadaju da će tako biti i sada. Igrača svakako neće manjkati.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.