Google unapređuje pretragu slika

Izvor: Baguje.com, 24.Jan.2013, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google unapređuje pretragu slika

Google je juče objavio da će uskoro da unapredi stranicu za pretragu slika kako bi bila mnogo brža i efikasnija. Naime, objavili su da je njihov nov dizajn koji bi trebao da se pojavi kroz “koji dan” mnogo efikasniji prilikom pretrage i olakšava korisnicima da brže pronađu sliku koju traže.
Kao što vidite na slici iznad, bićete u mogućnosti da vidite detalje za svaku sliku koju otvorite. Takođe, prerađena je i sama stranica prikazivanja, pa bi trebalo da se učitava >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << bar duplo brže jer se ne koriste stari iframe sistemi prikaza.
 

Post "Google unapređuje pretragu slika" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 24. 01. 2013.
Kategorije: Google, Pretraga, Slike, Vesti | Tagovi: images

Nastavak na Baguje.com...






Povezane vesti

Novi dizajn Google-ove pretrage slika

Izvor: Informacija.rs, 24.Jan.2013

Google je u sredu najavio da će redizajnirati pretragu slika na Google.com, a iz kompanije tvrde da će novi dizajn pretragu slika učiniti bržom, lepšom i pouzdanijom. Iz Google-a obećavaju da će nova pretraga slika biti dostupna svim korisnicima za nekoliko dana. Novi dizajn prikazuje slike u...

Nastavak na Informacija.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.