Gmail – više stilova vašeg sandučeta (inboxa)

Izvor: Baguje.com, 08.Jul.2011, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gmail – više stilova vašeg sandučeta (inboxa)

Gmail će nakon nedavnog redizajna da ponudi korisnicima da biraju između više stilova inboxa.
Dakle, u narednih nekoliko nedelja ćete biti u mogućnosti da izaberete stil inboxa koji vam se najviše dopada.
Nakon što izaberete neki od odabranih stilova i budete ga koristili više od nedelju dana, tabovi sa izborom (vidi prvu sliku) će da nestanu i moći ćete ih pronaći ponovo u podešavanjima.

Ovo su neki od stilova/tipova inboxa koje ćete moći koristiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com <<
 
Some inbox sytles that you may see includes:
Classic (klasično) - Ovo je osnovni stil na koji su svi navikli. Poruke se sortiraju hronološki, gde su najnovije poruke na vrhu. Priority Inbox (prioritetan inbox) - Važne i nepročitane poruke su na vrhu inboxa, zatim slede označene poruke (starred) a zatim sve ostalo. Svaka sekcija se može dodatno podešavati, tako da možete napraviti i sami svoj prioritetan inbox. Important first (prvo bitno) - Ovaj tip stavlja najbinije poruke na vrhu stranice (i pročitane i nepročitane). Sve ostalo ide u svoju sekciju na dnu vašeg inboxa. Dakle, poruke označene sa žutim strelicama kao bitne su automatski gore, pa će vam ovo u mnogome pomoći ukoliko dobijate mnogo raznih poruka dnevno. Unread first (prvo nepročitane) - Jednostavno: nepročitane poruke na vrhu, sve ostalo na dnu. Starred first (označene prvo) - Poruke označete žutom zvezdicom na vrhu, sve ostalo na dnu.
 
Izvor: Gmail blog
Slični postovi:Koristite Gmail sa svojim domenom I Gmail spreman za redizajn Kako da dodate Gmail u Mozilla Thunderbird?

Post "Gmail - više stilova vašeg sandučeta (inboxa)" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 8. 07. 2011.
Kategorije: Dizajn, E-pošta, Gmail, Vesti | Tagovi: inbox, redizajn, stil



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.