Genius na IFA 2013 predstavlja GX Gaming Series

Izvor: ITsvet.com, 29.Avg.2013, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genius na IFA 2013 predstavlja GX Gaming Series

Genius je danas objavio da će izlagati na sajmu IFA 2013 koji se ove godine održava od 6. do 11.septembra u Berlinu u Nemačkoj. Genius poziva sve posetioce sajma da navrate na štand 111 u paviljonu 17 i iz prve ruke osete najnovije Geniusove proizvode. Nagrađivana tastatura Manticore iz serije GX i Zabius Headset Genius će predstaviti dva najnovija dodatka iz svoje serije GX Gaming. Prvi od njih je Manticore, dobitnik nagrade COMPUTEX 2013 d&i Award – profesionalna igračka tastatura koja daje osećaj korišćenja mehaničke tastature. Drugi je Zabius – moćne igračke slušalice, kompatibilne sa PC-om, Macom kao i konzolama PS3 i Xbox 360. Genius će također izložiti i dobitnika nagrade COMPUTEX d&i Award, igrački miš GX Gaming Gila, kao i ostale proizvode iz serije GX Gaming.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Genius na IFA 2013 sajmu

Izvor: PCAxe.com, 29.Avg.2013

Genius predstavlja inovativne proizvode  . Kompanija Genius je objavila da će zvanično prisustvovati na sajmu IFA 2013 koji se ove godine održava od 6. do 11. septembra u Berlinu u Nemačkoj.. Genius je najavio da će na sajmu predstaviti sledeće proizvode: Cam Mouse, Energy Mouse, Speaker Keyboard...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.