Flash skladištenje  i IT operacije

Izvor: ITsvet.com, 15.Avg.2012, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Flash skladištenje i IT operacije

AMD je razvio 6TB NAND flash skladišteni red u virtuelnom serverskom test okruženju i dobio neke zaista neverovatne rezultate, kaže Fred Abounader, inženjer za performanse sistema pri ovom proizvođaču čipova. U virtuelizacionim benchmarking testovima, potpuno flash WhipTail niz je pomogao da se smanji latencija za faktor 50 i dostigne 40% unapređenja performansi u odnosu na kompanijine hard disk drive-ove. Uprkos tome što je niz radio u test okruženju, podaci stvarni i sastoje se od elektronske pošte, baza podataka, Web 2.0 aplikacija i druge vrste podataka. Sistem može dostigne 86.000 IOPS za virtuelne mašine koje klasičnim sistemima dostižu samo 6000 IOPS.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Flash skladištenje i IT operacije

Izvor: ItRešenja.com, 15.Avg.2012

AMD je razvio 6TB NAND flash skladišteni red u virtuelnom serverskom test okruženju i dobio neke zaista neverovatne rezultate, kaže Fred Abounader, inženjer za performanse sistema pri ovom proizvođaču čipova. U virtuelizacionim benchmarking testovima, potpuno flash WhipTail niz je pomogao da se...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.