FB počeo da naplaćuje poruke slavnima

Izvor: B92, 08.Apr.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FB počeo da naplaćuje poruke slavnima

Facebook je počeo da u Americi i Velikoj Britaniji naplaćuje slanje poruka slavnim osobama i svim ljudima koji nisu vaši prijatelji.

U Facebooku tvrde da bi ovaj potez trebalo da smanji broj neželjenih poruka od stranaca, a prijatelji na mreži i dalje će potpuno besplatno moći da međusobno komuniciraju kao i da šalju poruke osobama sa kojima imaju zajedničke prijatelje.

Svi koji žele da kontaktiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osobe sa kojima nisu prijatelji moraće da plate određenu sumu novca kako bi se njihova poruka našla u njihovom Inboxu zajedno sa automatskom notifikacijom. Poruke je takođe moguće slati i u manje vidljivi folder za koji mnogi od korisnika ni ne znaju da postoji.

Plaćanje poruke može se obaviti istog trenutka sa kreditnom karticom, ali je ovo zabranjeno za osobe koje imaju ispod 18 godina.

Kompanija takođe testira i sistem različitih naknada za slanje poruke u zavisnosti od popularnosti osobe a postojii limit koliko plaćenih poruka neko može da primi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fejsbuk počeo da naplaćuje slanje poruka poznatima i onima koji vam nisu prijatelji

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2013

Ljubitelji Fejsbuka i svetskih zvezda u Velikoj Britaniji konačno su dobili pravi izazov. Potrebu za ćaskanjem sa svojim idolima na "Fejsu" od sada će plaćati sa po 10 funti po "četu" pa ko voli, nek izvoli...Inače, toliko košta i poruka na Fejsbuku koja se šalje ljudima izvan kruga prijatelja...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.