Izvor: Tech-Lifestyle.com, 31.Okt.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Era inteligentnih mašina – HUAWEI Mate 10 serija

Serija HUAWEI Mate 10 nadmašuje standarde pametnih telefona i koristi transformativnu moć veštačke inteligencije da objavi početak uzbudljive, nove ere mobilnih telefona. Napravljen sa prvim AI procesorom, HUAWEI Mate 10 je inteligentna mašina. Uči kako da razume navike korisnika što mu omogućava vrhunske performanse. Dani nerviranja i čekanja na internet signal da bismo dobili pomoćsu za nama – korisnik sada ima pristup odgovorima u stvarnom vremenu, bilo kada i bilo gde. Prva mobilna računarska platforma sa veštačkom inteligencijom kompanije Huawei omogućava ovom telefonu da predvidi svoj najefikasnij režim rada, optimizujući performanse da bi telefon ostao u najboljem stanju i omogućio sveukupno veću efikasnost, brže i sa više računarske moći.
Procesor telefonaHUAWEI Mate 10 Pro poseduje računarsku moć kompjutera, a ekran se može koristiti kao efektivan projektor, idealan za prezentacije u pokretu. Ako ga povežete sa većim ekranom, što možete uraditi sa ili bez kabla, postaje savršeno sredstvo za rad ili zabavu tokom putovanja. Zahvaljujući HDR10 tehnologiji, video snimci će se prikazivati u živopisnim bojama i kristalno jasnoj definiciji – nudeći živopisno iskustvo gledanja, baš onako kako ga je režiser zamislio.

Duboko učenje zasnovano na obrascima ponašanja omogućava da HUAWEI Mate 10 serija ponudi iskustvo najbržegkorišćenja telefona nasvetu tokom celog dana i roka trajanja uređaja, dok kombinacija baterije kapaciteta 4000mAh i pametne tehnologije uštede energije znači da će vam telefon biti dostupan kada god zatreba. Ako baterija uređaja bude pri kraju, nećete morati da provedete sate pored utičnice – HUAWEI SuperCharge će se za to pobrinuti izuzetno brzo. Jednostavno i bezbedno 20-minutno punjenje je dovoljno za ceo dan korišćenja.
Za one kojima su performanse bitne koliko i lep izgled, telefoni HUAWEI Mate 10 serije su idealna kombinacija. Bilo da ih koristite u pokretu, za slikanje tokom odmora ili za posao, ovi uređaji sa podrškom veštačke inteligencije su više od običnog pametnog telefona. Nudeći vrhunske performanse svojom brzinom i efikasnošću, nova HUAWEI Mate 10 serija obeležava početak ere inteligentnih mašina.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.