Izvor: Baguje.com, 18.Jan.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodajte omiljene direktorijume u meni desnog klika

Koliko puta vam se desilo da želite brzo da otvorite direktorijum gde recimo snimate slike sa neta (moj slučaj) kako bi pronašli neku sliku, a on vam se nalazi negde duboko na C:/ particiji (c:\Users\ssasa\Documents\Pictures\). Kako ne bi svaki put ulazili u nekoliko direktorijuma, postoji jedan odličan mali, a opet besplatan programčić koji vam omogućava da ovakve direktorjume 'integrišete' u meni vašeg desnog klika radi bržeg pristupa istima.
Dakle, sve što treba da uradite jeste da bilo gde kliknete desnim tasterom miša, odaberete meni programa i nakon toga vaš direktorijum. Po ko zna koji put ponavljam, slika govori više od hiljadu reči, pogledajmo u ovoj GIF animaciji kako to izgleda:
Klik na sliku kako bi videli animaciju

Kao što rekoh, program MyFolders je besplatan i možete da ga preuzmete besplatno sa zvanične veb adrese http://www.coretechnologies.com/products/MyFolders/
Dodajte omiljene direktorijume u meni desnog klika is a post from: Baguje.COM
Srodni postovi

“FilerFrog” najbolji dodatak meniju vašeg desnog klika

Kako da vratite stari meni u Office 2007 i 2010

Instalirajte WordPress lokalno uz pomoć jednog klika !

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.