Dell predstavio moderne i inovativne uređaje

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 31.Avg.2018, 06:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dell predstavio moderne i inovativne uređaje

Izazov za industriju računara bio je stvaranje proizvoda koji spaja inovacije sa kvalitetom faktora, materijala i karakteristika, i po ceni za svaku ciljnu grupu. Da bi se razvila u konkurentnom okruženju računara, kompanija mora da obezbedi vrhunski dizajn kao i inovacije za ciljnu grupu. Dell proširuje potrošački asortiman otkriven na IFA sajmu ove godine naglašavajući način na koji kompanija nastavlja da podržava viziju razvoja uređaja koji odgovaraju potrebama svakog korisnika.
Inspiron 15 5000 notebook

Novi Inspiron 15 5000 (5580) dostupan je u nekoliko bogatih i sofisticiranih boja a dvostrana uska ivica upotpunjuje moderan dizajn. Ovaj proizvod poseduje mnogobrojne unapređene karakteristike, poput 32GB DDR4 memorije, razne mogućnosti za skladištenje uključujući SSD i dualne diskove, opcionu izolovanu grafiku uključujući NVIDIA GeForce MX150 grafiku i opciono pozadinsko osvetljenje tastature.
XPS 13 – unapređeni portfolio

Dell-ov vodeći model XPS 13, najmanji i najmoćniji laptop računar u svojoj klasi sa dimenzijama od 13 inči, sada nudi novi Intel i3 procesor 8. generacije, predstavljajući pristupačniju opciju kupcima. XPS 13 Developer Edition sada je dostupan sa Ubuntu 18.04 LTS (dugoročnom podrškom), ažuriranjem koje pruža podršku tokom pet godina u odnosu na devet meseci koje su nudile ranije verzije.
Pored toga, najmanji 13-inčni 2-u-1 računar na planeti, XPS 13 2-u-1, sada sadrži najnoviji Intel procesor 8. generacije. Ovaj 2-u-1 računar nudi režim dinamičkog napajanja kako bi postigao maksimalne performanse procesora, kao i 15 sati trajanja baterije i neverovatno iskustvo gledanja pomoću UltraSharp QHD+ InfinityEdge ekrana osetljivog na dodir.
Vosto 14 i 15 5000 – laptop računari za razvoj malih preduzeća

Dell nastavlja da širi Vostro liniju sa novim Vostro 14 i 15 500 laptop računarima, fokusiranim na obezbeđivanje funkcionalnosti, produktivnosti i sigurnosti neophodne malim preduzećima, uključujući Intel Core procesor 8. Generacije. Kreirani na osnovu potreba korisnika, novi Vostro laptop računari nude hardverski TPM (Trusted Platform Module) 2.0, koji pruža komercijalni nivo zaštite i skladište za ekripciju, kao i Bitlocker koji konfiguriše bezbednosna podešavanja. U kombinaciji sa Peak Shift, koji smanjuje potrošnju energije automatskim prebacivanjem sistema za napajanje baterije tokom određenih perioda dana, ove jednostavne, ali ključne funkcije pomažu malim preduzećima da posluju efikasno i bez problema.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.