Dark Souls 3 igra zvanično najavljena

Izvor: ITsvet.com, 17.Jun.2015, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dark Souls 3 igra zvanično najavljena

Dark Souls III igra kompanije From Software je zvanično najavljena tokom Microsoftove Xbox E3 konferencije, potvrđujući glasine koje su se pojavile ranije ovog meseca. Naredna igra u okviru popularne serije, objavljena od strane kompanije Namco Bandai bi trebala da se pojavi početkom 2016. godine. Trejler prikazuje ljude koji se kreću kroz pustaru dok je veliki dvorac nadvijen nad njima. Jezivo okruženje koje je zaštitni znak ovog serijala je i dalje prisutan pri čemu trejler završava na zastrašujući način što dodatno podgreva maštu igrača i ljubitelja serijala. Srećom čekanje neće biti mnogo dugačko obzirom da se igra očekuje početkom naredne godine.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

E3 2015: Dark Souls III i zvanično najavljen uz prvi trejler

Izvor: B92, 17.Jun.2015

Informacije o Dark Souls III su procurele i pre E3-a, tako da je malo koji ljubitelj ovog akcionog RPG serijala bio iznenađen kada je igra i zvanično po prvi put prikazana na E3-u...Ipak i pored toga, lepo je videti šta nas čeka u trećoj po redu Dark a četvrtoj igri u Souls serijalu...Igru naravno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.