Izvor: Tech-Lifestyle.com, 31.Jan.2023, 19:01

CES 2023 – potrošačka elektronika uzvraća udarac

Nakon nekoliko mirnijih godina (CES 2021 je bio samo onlajn zbog pandemije, a CES 2022 je imao samo četvrtinu tipične posećenosti) CES 2023 je doneo povratak IT scene, sa prometnijim halama i mnogo više vesti vrednih pažnje.
CES predstavlja trendove, najave i rastuće kategorije proizvoda koje ćemo videti do kraja 2023. Proizvodi prikazani tamo nam daju rani pogled na najnoviji razvoj televizora i laptopova, korisne pametne kućne spravice i mnoštvo telefona, monitora, automobila i pametnih toaleta; slušalice za virtuelnu stvarnost, čudne robotime, pametne zdravstvene uređaje i mnoštvo čudnih i divnih naprava… CES je poslednjih godina proširio svoj obim daleko izvan potrošačkih proizvoda, a veliki deo događaja sada je posvećen inovacijama u automobilskoj industriji i digitalnom zdravlju.
Sajam je B2B događaj, tako da javnost ne može da prisustvuje. Ali svako ko je povezan sa industrijom potrošačke elektronike može se prijaviti za propusnicu. U 2019. godini prisustvovalo je preko 182.000 ljudi. To je uključivalo 69.000 izlagača (više od 4.000 kompanija) i skoro 7.000 članova medija. CES 2023 je imao preko 115.000 učesnika iz industrije, sa preko 3200+ kompanija koje su izlagale.
Sajamske hale Las Vegasa su prva prilika za mnoge kompanije da pokažu svoje proizvode za narednu godinu, kao i da pokažu buduće tehnologije. Iako dominiraju veliki brendovi, to je takođe prilika za manje kompanije da pokažu sjajne izume i proizvode.
Fokusiramo se na proizvode koji će verovatno imati uticaja na celu godinu, velike igrače, stvari koje su važne. TOP 5 je skup proizvoda za koje verujemo da će napraviti veći impakt i dići više prašine oko sebe, dok smo u desetak zasebnih tekstova izdvojili šta je najinteresantnije od ostatka ponude.
The post CES 2023 – potrošačka elektronika uzvraća udarac appeared first on Tech X Lifestyle: Svet tehnologija za lakši život.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.