Bred Pit otkriva misterije svemira!

Izvor: ItRešenja.com, 23.Avg.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit otkriva misterije svemira!

Stigao je novi trejler za jedan od najiščekivanijih filmova ove godine, „Ad Astra“ sa Bred Pitom u glavnoj ulozi. Na svom putovanju do ivica solarnog sistema Roj (Bred Pit) otkriće mnoge tajne koje dovode u pitanje prirodu ljudskog postojanja, kao i naše mesto u kosmosu.

Ovaj naučno fantastični triler smešten je u budućnost, a Roj će pokušati da pronađe nestalog oca, legendarnog astronauta, kog igra Tomi Li Džouns. Pored toga što su obojica astronauti, njihova sličnost >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << ogleda se i u zajedničkom uverenju da se odgovori na sve životne zagonetke kriju duboko u svemiru.

Fantastičan spoj svemirske avanture i ne uvek savršenih međuljudskih odnosa zaintrigiraće čak i gledaoce koji nisu fanovi naučno fantastičnih filmova. U novom trejleru bliže ćemo upoznati glavnog lika i saznati delić priče filma “Ad Astra” (Per aspera ad astra) što na latinskom znači “Preko trnja do zvezda”.

Pored Bred Pita i Tomi Li Džounsa, sjajnu glumačku ekipu čine Liv Tajler, Donald Saterland i Rut Nega.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.