BlackBerry gleda u prošlost kako bi imao budućnost

Izvor: B92, 28.Mar.2014, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BlackBerry gleda u prošlost kako bi imao budućnost

Izvršni direktor BlackBerryja Džon Čen nedavno je izjavio da će kompanija predstaviti više smartfona sa tastaturama, a sada je otkriveno da će se među prvim takvim uređajima naći model Bold.

BlackBerry Bold bio je jedan od ključnih smartfona za kompaniju – imao je odličnu tastaturu i brojne funkcije u vezi sa porukama, ali je bio slab kada su internet i fotografisanje u pitanju, a to su sve stvari koje su ključne današnjim korisnicima.

Međutim, zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novom partneru za proizvodnju, Čen kaže da će telefon zapravo biti prodavan sa profitom, dok je po predstavljanju bio veliki gubitnik za kompaniju.

Čen nije rekao gde će ovaj uređaj biti prodavan, ali možemo da očekujemo da će se sigurno pojaviti na tržištima u razvoju.

Ovo ponovno predstavljanje motivisano je željom kupaca.

„Naše mušterije i dalje vole BB OS uređaje, posebno BB7. Nastavićemo da pravimo ove uređaje i podržavamo njihov operativni sistem sve dok bude postojala potražnja“, izjavio je Čen.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.