BAKLJADA ISPRED TURSKE AMBASADE U Podgorici protest zbog ubistva Marka Ivkovića

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKLJADA ISPRED TURSKE AMBASADE U Podgorici protest zbog ubistva Marka Ivkovića

Više osoba je sinoć protestovalo ispred ambasade Turske u Podgorici, a povod je ubistvo navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića u petak u Istanbulu.

Protest je trajao oko 15 minuta, a okupljeni navijači iz Crne Gore, zapalili su nekoliko baklji. Na protestu se čula i pjesma "Oj Kosovo, Kosovo, zemljo moja voljena". Okupljeni su uzvikivali Ivkovićevo ime, i zapalili su sveće ispred zgrade ambasade.

Protest, koji su obezbeđivale i policijske snage, prošao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je mirno bez sukoba i incidenata.

Sličan protest održan je u ponedeljak takođe ispred ambasade Turske u ulici Radosava Burića u Podgorici.

Podsetimo Marko Ivković je ubijen prošlog petka u Istanbulu, tokom košarkaške utakmice Crvena zvezda - Galatasaraj.

Turska policija oformila je dva tima za otkrivanje ubice navijača Crvene zvezde. Turski šef diplomatije Mevlut Čavušoglu obavijestio je srpskog kolegu da je

privedeno sedam osoba na informativni razgovor povodom ovog slučaja.

Osoba za koju se sumnja da je ubica navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uhapšena je danas u Istanbulu, prenose turski mediji.

VIDEO > Protest ispred ambasade Turske:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.