Asus izbacuje WiMax iz Eee PC 901

Izvor: ITsvet.com, 21.Maj.2008, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus izbacuje WiMax iz Eee PC 901

Iako je izvršni direktor kompanije Asustek u januaru izjavio kako ova kompanija planira da integriše WiMax tehnologiju u sledeću generaciju svojih eee PC računara, kompanija je odlučila da WiMax načini dostupnim samo kao opciju i to za korisnike po ugovoru. Nakon dva kvartala procenjivanja, kompanija je zaključila da WiMax tržište u ovoj godini još uvek nije dostiglo punu zrelost i stoga je odlučila da zadrži WiMax funkcionalnost samo na svojim laptopovima dužine dijagonale 14.1 do 15.4’’ i to uglavnom na tržištu SAD. Asustek će ostati pri svojim prvobitnim planovima prema kojima će predstaviti WiMax bazirane VX2, U6 i Vq notebook-ove pre kraja ove godine.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Ford gradi drugu fabriku u Rusiji

Izvor: B92, 21.Maj.2008

Moskva -- Automobilska kompanija Ford planira izgradnju još jedne fabrike u Rusiji, izjavio je direktor proizvodnog sektora američke kompanije u Evropi Džim Tetro...Po prodaji putničkih vozila Rusija je već sada na trećem mestu u Evropi..Predstavnik Forda je izjavio da će lokacija nove fabrike...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.