AntiVir Personal 13.0.0.3640

Izvor: ITsvet.com, 10.Maj.2013, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AntiVir Personal 13.0.0.3640

Avira AntiVir Personal je besplatno antivirus rešenje koje konstantno i brzo skenira računar u potrazi za štetnim programima kao što su virusi, trojanci, crvi i slično. Avira AntiVir Personal prati sve akcije koje se izvrše od strane korisnika ili operativnog sistema i reaguje na pravi način kada je štetni program detektuje. Avira AntiVir Personal odlikuje mogućnost detektovanja više od 150.000 virusa, opcija skeniranja i oporavak od makro virusa, AntiDialer zaštita, internet čarobnjak za jednostavno unapređivanje, jednostavna upotreba kao i zaštita od velikog broja pretnji. Najnovije izdanje nosi oznaku AntiVir Personal 13.0.0.3640 i sa sobom donosi minorna unapređenja u odnosu na prethodnu verziju.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Windows Blue preview verzija u junu

Izvor: ITsvet.com, 10.Maj.2013

Microsoft je najavio da će ponuditi preview verziju njihovog prvog velikog unapređenja za Windows 8 operativni sistem u toku narednog meseca. U zvaničnom saopštenju se navodi da unapređena verzija operativnog sistema nosi kodnu oznaku Windows Blue te da će biti predstavljena u toku održavanja...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.