AMD HBM je još uvek misterija

Izvor: ITsvet.com, 08.Maj.2015, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMD HBM je još uvek misterija

AMD je tizovao njihovu novu HBM memoriju visokog propusnog opsega koja će se na tržištu pojaviti u narednom periodu. Mark Papermaster, tehnološki direktor i viši potpredsednik kompanije u toku nedavno održane konferencije pomenuo je da će novi grafički proizvod odlikovati HBM. On je istom prilikom naglasio da će novu memoriju karakterisati upotreba 3D HBM DRAM Die Stack na silikonu, a ono što je AMD takođe naveo jeste da će HBM proizvod biti dostupan u toku ove godine, dok HBM 2 proizvod možemo očekivati naredne godine.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

AMD Radeon grafika koristi HBM

Izvor: ITsvet.com, 08.Maj.2015

AMD je objavio veliki broj informacija o sledećoj generaciji Radeon grafičkih procesora u toku održavanja finansijske konferencije, a kao što je to i bilo očekivano, neki modeli nastupajućih grafičkih kartica biće prvi modeli koje će odlikovati memorija visokog propusnog opsega. Reč je o memoriji...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.