AFOX prikazao GeForce GT640 grafičku kartu

Izvor: PCAxe.com, 12.Jun.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AFOX prikazao GeForce GT640 grafičku kartu

Kompanija AFOX, koja je na našem tržištu poznata po svojem AMD Radeon HD 6850 single slot rešenju kao i Nvidia GeForce 560Ti modelu, je nedavno prikazala svoj novi proizvod baziran na Nvidia GeForce GT640 čipu. Reč je o povoljnom grafičkom rešenju koje će svoje mesto lako naći u nekom kancelarijskom ili HTPC računaru, kao zamena za integrisana grafička rešenja.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

AFOX prikazao nove slim grafičke karte na Computex-u

Izvor: PCAxe.com, 13.Jun.2012, 08:19

AFOX, relativno mlada kompanija koja je napravila iskorak na tržištu grafičkih karata zahvaljujući povoljnim cenama i zanimljivim rashladnim sistemima, je na nedavno održanom informatičkom sajmu - COMPUTEX u Tajvanu prikazala svoja nova grafička rešenja sa single-slot rashladnim sistemima..  .  

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.