Izvor: Radio Dunav, 13.Jul.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠEN PETROVDANSKI SABOR

Zavičajno udruženje Srba poreklom iz Bosne i Hercegovine „Petar Kočić“ organizovalo je niz manifestacija kojim je obeležen 14. Petrovdanski sabor i slava ovog udruženja. Kao i prethodnih godina tako je i ove, manifestacija imala izuzetno dobar odaziv i mnoštvo posetilaca.Prethodnih pet dana, livadica kod „Male Bosne“ vrvela je od takmičara, učesnika, gostiju i svih onih koji su makar na kratko posetili 14. Petrovdanski sabor. Predsednik Zavičajnog udruženja Srba „Petar Kočić >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << najavio je održavanje još jedne manifestacije u organizaciji ovog udruženja  koja će se održati početkom meseca avgusta.

play pause


mute unmute


Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.


Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Održan 14. Petrovdanski sabor

Izvor: 025info.rs, 13.Jul.2015

Kako su i počeli, na čuvenoj "Livadici" u naselju "Mala Bosna" završeni su 14. Petrovdanski dani Zavičajnog udruženja Srba poreklom iz BiH "Petar Kočić". Nakon uspelog kuglaškog turnira i druženja uz kotliće u kuglani "Elkop", petrovdanski zbor je prešao na "Livadicu". Sve se odvijalo...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.