Vranjanci na Velikom putu

Izvor: OkRadio.rs, 02.Avg.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjanci na "Velikom putu"

Članovi Planinarskog kluba Železničar 2006. Vranje uspešno su počeli ekspediciju “Veliki put Maroko 2013”. Kako prenosi zvanični gradski sajt, već prvog dana su se u Italiji popeli na vrh Dolomita Monte Čiveta, na 3.218 metara nadmorske visine. Dva dana nakon toga, stigli su na stotinak metara od vrha Monte Perdido, koji se nalazi na 3.355 metara nadmorske visine i drugi je po visini u masivu Pirineja. Preostaje uspon na vrh Žubel Tubkal, najvišu kotu planine Atlas i Severne Afrike. U ekspediciji, koju je organizovalo Planinarsko društvo “Pobeda Beograd”, su vranjski planinari Ninoslav Jordanov, Zoran Đorđević, Vladimir Đorđević i...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Osvajaju vrhove na putu do Maroka

Izvor: JužneVesti.com, 02.Avg.2013

Četvorica vranjskih planinara započeli su ekspediciju "Veliki put Maroko" i osvojili vrh Dolomita Čiveta u Italiji visok 3.218 m i stigli na 100 metara od vrha Monte Perdido u Španiji (3.355 m).

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.