Pod vodom se uključe sva čula

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Mar.2016, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pod vodom se uključe sva čula

Fotografija Janeza Kranjca

U foajeu Kulturnog centra u utorak, 22. marta, počeo je trodnevni 13. međunarodni festival podvodnog filma i podvodne fotografije, čiji je organizator Klub podvodnih aktivnosti Pančevo. Kao i obično, tokom otvaranja izložbe autorima najboljih fotografija uručena su priznanja. Za kategoriju makro nagrađena je Ivana Orlović Kranjc, najbolju kompoziciju zabeležio je Marko Lazarević, dok je najbolju fotografiju ribe poslala Ana Mijalković.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << je reč o međunarodnom konkursu, ove godine su stigle samo fotografije iz Srbije, ali ih je bilo mnogo. Prema rečima organizatora Slavka Makare, predsednika Kluba podvodnih aktivnosti Pančevo, od pedeset pristiglih radova nije bilo lako odabrati tri najbolja.

Filmski program je, kao i prethodnih godina, bio šarolik. Makara je posebno izdvojio film „Som” autora iz Bele Crkve, koji govori o somu koji je prilikom jednog zarona ekipe došao do ronilaca i ponašao se kao njihov ljubimac, što je u prirodi krajnje neuobičajeno.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.