PROMOCIJA: DAN NULTI

Izvor: MC Bor, 06.Dec.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROMOCIJA: DAN NULTI

Bor, 06.12.2017

Medija centar Bor, Građanska čitaonica “EVROPA”, Tržni centar Kocka, Kralja Petra I 23
 
Poštovani pozivamo Vas da u
četvrtak, 7. decembra 2017. u 19:00
 prisustvujete promociji romana „Dan nulti“.

Promocija će se održati u četvrtak, 7. decembra, sa početkom u 19 časova, u prostorijama Medija >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Centra u Boru u ulici Kralja Petra Prvog broj 23 (Tržni centar „Kocka“ na IV kilometru).
Na promociji će, pored autora,  Ninada Mitrovića, prisustvovati lektor Marija Trajković i dizajner Vojislav Jotović. Izdavač romana je Građanska čitaonica „Evropa“.

Roman je zapravo triler priča, koja govori o ubistvu mlade devojke u Beogradu, čija će istraga dovesti do velikih i značajnih promena u životima mnogih ljudi, uključujući i policijskog inspektora, Žarka Obradovića. Na čitaocima je da nakon svih uzbuđenja i preokreta sami odluče da li je DAN NULTI trenutak kada je ubijena jedna nevina devojka ili onaj tren u prošlosti kada je zlo započeto…
Više informacija o romanu nalaze se na linku sajta www.nenadmitrovic.rs.
Mesto održavanja: Medija centar Bor, Građanska čitaonica “EVROPA”, Tržni centar Kocka, Kralja Petra I 23


Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Večeras promocija romana “Dan nulti” borskog autora Nenada Mitrovića

Izvor: Bor030.net, 07.Dec.2017, 12:18

Promocija romana “Dan nulti” Nenada Mitrovića biće održana u četvrtak, 7. decembra u borskom “Medija centru” (Tržni centar “Kocka”). Roman je zapravo triler priča, koja govori o ubistvu mlade devojke u Beogradu, čija će istraga dovesti do velikih i značajnih promena u životima mnogih...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.