PIJACE RADE za vikend, uz POJAČANE MERE ZAŠTITE

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2020, 11:02

PIJACE RADE za vikend, uz POJAČANE MERE ZAŠTITE

Na osnovu Odluke koju je doneo Štab za vanredne situacije grada Vranja, pijace na teritoriji grada će raditi u subotu i nedelju, 15. i 16. avgusta, saopštio je "Komrad". Rad će se odvijati uz pojačane mere zaštite u vidu obaveznog nošenja maski kako bi se izbeglo širenje koronavirusa.    - Neophodno je da se prodavci i potrošači na pijaci pridržavaju međusobnog rastojanja od dva metra.    Kontrolu i nadzor nad sprovođenjem donetih mera vršiće nadležni iz Komunalne inspekcije, Policijske uprave i Komunalne milicije - ističu iz "Komrada".  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vrtići u Novom Pazaru ponovo rade od 24. avgusta

Izvor: B92, 14.Avg.2020

Novi Pazar -- Gradski štab za vanredne situacije u Novom Pazaru doneo je odluku da sva obdaništa na teritoriji grada počnu da rade u ponedeljak 24.avgusta...Oni će raditi uz poštovanje svih mera i preporuka propisanih tokom epidemije...U današnjoj odluci Štaba se navodi i da će na Rekreacionom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.