Izvor: Radio Dunav, 21.Avg.2017, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODBOJKAŠICE STARTOVALE SA PRIPREMAMA

Odbojkаšice Apatina su 15. avgusta počele pripreme za nastupajuću sezonu. U odnosu na prošlu, takmičarsku sezonu ova mlada ekipa nije pretrpela veće kadrovske promene, ali su devojke, sada, iskusnije za sezonu više, pa se u OK Apatin nadaju da će u predstojećem šampionatu biti jedan od klubova koji će se boriti za sam vrh tabele.
Pored seniorske ekipe i sve ostale selekcije kluba počele su pripreme.
Nakon uvodnih treninga odigrane su i utakmice u svim kategorijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << protiv odbojkaškog kluba AS iz Beogarada koji se nalazi na pripremama u Apatinu.
Pionirke i mlađe pionirke su igrale redovne utakmice,dok su najmlađe devojčice imale svoje utakmice u street volleyu.
U Subotu je oko 80 devojčica generacije 2005,2004 i 2003 iz OK AS Beograd i OK Apatin učestvovalo na beach volleyu koji je organizovan na Banji Junaković.
Odbojkašice Apatina od ponedeljka nastavljaju sa radom u hali OŠ Žarko Zrenjanin a toku nedelje seniorke će odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom ŽOK Novi Sad.
Mlađe pionirke i pionirke će naredne nedelje igrati utakmice protiv OK AS Beograd i protiv OK Blok Aut Beograd .
U subotu 26 avgusta OK Apatin će biti organizator osmog međunarodnog turnira “KUP Apatina 2017″ u konkurenciji kadetknjia. Na turniru učestvuju: Linga Osijek,Blok aut Beograd ,AS Beograd i Apatin.
2. septembra klub će nastupiti na street volley turniru u Zrenjaninu koji je tradicionalno održava u sklopu manifestacije Dani Piva u Zrenjaninu.

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Odbojkаšice Apatina započele pripreme za nastupajuću sezonu

Izvor: 025info.rs, 21.Avg.2017

U odnosu na prošlu takmičarsku sezonu, mlada ekipa apatinskih odbojkašica nije pretrpela veće kadrovske promene, ali su devojke sada iskusnije za sezonu više, pa se u OK Apatin nadaju da će u predstojećem šampionatu biti jedan od klubova koji će se boriti za sam vrh tabele. Pored seniorske...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.