Konkurs za najbolji studentski prilog

Izvor: KovinEkspres.rs, 08.Sep.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za najbolji studentski prilog

Udruženje novinara Srbije i sajt “Komšijske novosti” raspisali su konkurs za studente novinarstva i mlade novinare za najbolji prilog o primerima dobre prakse iz suživota u multietničkim sredinama.

Rok za slanje priloga je 5. oktobar, a kandidati bi svoje tekstove trebalo da pošalju na mejl mikvalentin@yahoo.com. Priče će biti objavljene na sajtu komsijskenovosti.rs, a najbolja će biti nagrađena.

Konkurs se sprovodi u okviru projekta “Komšijske novosti – servis dobrih vesti“ čiji je cilj razbijanje predrasuda i stereotipa u izveštavanju o nacionalnim manjinama i podsticanje mladih novinara da pišu o primerima dobre prakse.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.