Intervju sa Boškom Ničićem

Izvor: Aleksinac.net, 21.Feb.2015, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intervju sa Boškom Ničićem

Uradili smo intervju sa Boškom Ničićem. Pitali smo ga šta su razlozi višemesečnog protesta Zaječaraca.

U razgovoru za AleksinacNet Boško Ničić poručio: "Vučiću skini ovo zlo iz Zaječara". Tim rečima je opisao svoj stav prema sadašnjem čelnom čoveku zaječarske političke scene, Saši Mirkoviću.

Ničić je još Mirkovića optužio da je oštetio budžet Zaječara, da je reketirao zaječarske firme i da je novcem i kobasicama kupovao odbornike >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << i glasače.

Ničić je otvoreno rekao i da Evropu ne zanimaju ljudska i politička prava građana Srbije, jedini njihov cilj je da ubede Vučića da odradi sve poslove koje im je obećao da će odraditi za njih u doba mandata.

Poslušajte

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.