Grejanje mora da pojeftini

Izvor: Pančevac-online.com, 13.Okt.2015, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grejanje mora da pojeftini

Od nadležnih u gradu i dalje će se tražiti da se cena grejanja zbog pojeftinjenja gasa smanji za 25 odsto – najavljeno je na izuzetno posećenom zboru građana koji je održan juče u Mesnoj zajednici Tesla u organizaciji Inicijativnog odbora građana korisnika usluga daljinskog grejanja.

Prisutnima je podeljeno pismo s tim zahtevom koje je poslato gradonačelniku, predsedniku Skupštine Pančeva i članu Gradskog veća zaduženom za komunalne delatnosti.

Najavljeno je >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << da će se na celoj teritoriji grada organizovati potpisivanje peticije sa zahtevom za pojeftinjenje grejanja i da će predstavnici Inicijativnog odbora građana korisnika usluga daljinskog grejanja zatražiti da razgovaraju s gradonačelnikom o ceni te komunalne usluge.

Na zboru građana se između ostalog čulo i to da je besmisleno i neshvatljivo što nadležni u gradu uopšte nisu reagovali nakon što je „Srbijagas” zatražio od „Grejanja” da ubuduće plaća 170 miliona dinara za takse koje su do ove godine bile deset puta manje. Rečeno je da je to još jedan dokaz monopolskog ponašanja „Srbijagasa”.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.