Izvor: 025info.rs, 05.Maj.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Budući simbol Apatina

Andrej Josifovski (poznat i pod nadimkom Pijanista), atrhitekta i muralista, uspeo je da između odbrane doktorata na Arhitektonskom fakultetu, crtanja murala po svetu i organizacije sopstvenog Street art festivala nacrta mural na Trgu Nikole Tesle u Apatinu. U pitanju je, po mnogima, budući simbol Apatina - alas koji kuva riblji paprikaš.  Umetnika na delu i samo umetničko delo u nastajanju, možete videti ovih dana na Trgu Nikole Tesle.              

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Apatin dobija jedan od najvećih murala na ovim prostorima (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2019

Apatin je nadaleko poznat po viševekovnoj tradiciji ribarstva, pa će na centralnom trgu „Nikola Tesla" dobiti jedan od najvećih murala na ovim prostorima, a motiv je slika starog alasa. Ovaj mural radi Andrej Josifofski, poznatiji pod nadimkom Pijanista, arhitekta i najpozntiji srpski ulični umetnik,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.