Izvor: TimockeVesti.net, 14.Sep.2022, 17:30

Bor: U TANDEMU PROIZVODILI I PRODAVALI DROGU

Bor, 14. sepembar – Pripadnici Policijske uprave u Boru uhapsili su M. Z. (1983) i I. M. (2003) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Sumnja se da su oni u prethodnom periodu prodavali narkotike na području Bora, a policija je prilikom pretresa stana M. Z, u kom je zatekla i I. M, pronašla 21 gram marihuane, elektronsku >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << vagicu i mrvilicu.
– Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu – saopšeno je u Policijskoj upravi Bor.
Članak Bor: U TANDEMU PROIZVODILI I PRODAVALI DROGU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vozač koji je van pešačkog prelaza udario i oborio trogodišnje dete

Izvor: Danas, 15.Sep.2022, 17:22

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Uprave saobraćajne policije, uhapsili su I. D. (1994) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.