###Auto Expo 2017###

Izvor: Kragujevac.rs, 05.Dec.2017, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

###Auto Expo 2017###

Sajam automobila Auto Expo 2017 u Kragujevcu održava se dvanaestu godinu zaredom, a ove godine modeli 15 poznatih brendova automobilske industrije biće izloženo od 8. do 10. decembra na Šumadija sajmu, najavljeno je na konferenciji za novinare održanoj u Medija centru Šumadija sajma.

Kragujevac, grad poznat u svetu automobilske industrije može da se pohvali i Sajmom automobila koji će ove godine okupiti 15 automobilskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Kragujevac.rs << kuća, brendova a prvi put u Kragujevcu biće i 14 premijera modela. Pored putničkog programa koji će biti izložen u hali Šumadija sajma, na platou ispred izlagači će predstaviti i svoj teretni program. Svi učesnici pripremili su akcijske cene, sajamske povoljnosti i popuste, a svoju ponudu na Auto Expo 2017 sajmu predstaviće osiguravajuće kuće i lizing kompanije, rekao je Zoran Nedeljković, direktor Šumadija sajma.

Najviše premijera biće u toku prvog sajamskog dana, a tokom tri dana sajma svoje modele predstaviće Fiat, Volkswagen, Mazda, Opel, Alfa Romeo, Land Rover, Toyota, Citroen, Renault, Dacia, Nissan, Hyndai, Škoda, Dacia, Jeep. Za ljubitelje kvadova biće organizovana i probna vožnja na improvizovanom poligonu ispred zgrade Šumadija sajma.

Svečano otvaranje sajma Auto Expo 2017 zakazano je za petak, 8. decembra u 11 časova. Prva dva dana sajam će biti otvoren od 10 do 20 sati, osim nedelje, 10. decembra kada će biti zatvoren u 16. sati.

Nastavak na Kragujevac.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Press konferencija povodom sajma automobila "Auto Expo" u Kragujevcu

Izvor: AutoBlog, 05.Dec.2017

Sajam automobila "Auto Expo 2017" u Kragujevcu će zvanično biti otvoren u petak 8. decembra u 11.00 časova. Brojne auto kuće predstaviće svoje brendove, kao i modele a neće izostati na sajamski uslovi kupovine, kao ni popusti. Za sva tri sajamska dana očekuju nas brojne premijere novih modela...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kragujevac.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kragujevac.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.