Izvor: Radio Dunav, 03.Jun.2023, 15:47

ТОТАЛНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА НА ДЕОНИЦИ АПАТИН-СОМБОР ОД УТОРКА, 6. ЈУНА 2023.

У склопу планираних радова на реконструкцији саобраћајнице Апатин-Сомбор, путари “Вој-пута” ће следеће недеље започети с пресвлачењем завршног слоја асфалта, од друге раскрснице ка Купусини, (аеродром), па све до моста на уласку у Сомбор.
Како би се осигурала безбедност >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и ефикасност извођења радова, неопходно је увести тоталну обуставу саобраћаја на поменутој деоници.
Обустава саобраћаја ступиће на снагу у уторак, 6. јуна 2023. године, а очекује се да ће радови бити завршени најкасније у року од две недеље. У том периоду, на возаче се апелује да користе алтернативни правац преко Пригревице, Чичова и Лугова.
Како се радови изводе на фреквентној деоници, укупна обустава саобраћаја била је неопходна мера ради брзог напредовања радова и обезбеђивања сигурности свих учесника у саобраћају.
Уколико у овом периоду дође до измена у плану извоћења радова- ранијег завршетка посла, јавност ће благовремено биту обавештена путем медија.
The post ТОТАЛНА ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА НА ДЕОНИЦИ АПАТИН-СОМБОР ОД УТОРКА, 6. ЈУНА 2023. appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.