Izvor: Radio Dunav, 08.Avg.2022, 08:35

ЛИКОВНА КОЛОНИЈА “АРКА 22” ОД 12. ДО 13. АВГУСТА

На језеру Арка поред Апатина предстојећег викенда одржаћа се ликовна колонија “Арка 22” на којој ће учествовати пет афирмисаних апатинских сликара.
Током трајања колоније, у суботу 13. августа од 10 часова одржаће се и дечија радионица “Отворени сликарски дан за децу” >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << на којој ће наши најмлађи суграђани имати прилику да науче основе сликања уз теме везане за амбијент у коме се налази.
Организатор ликовне колоније је предузеће Либерланд д.о.о, нови власник комплекса језеро “Арка”, а учествују Нино Kустурица, Небојша Шћекић, Милан Радаковић, Радомир Дрча и Душан Гладић.
The post ЛИКОВНА КОЛОНИЈА “АРКА 22” ОД 12. ДО 13. АВГУСТА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.