Izvor: Radio Dunav, 29.Feb.2024, 09:32

ЗАПАДНОБАЧКИ ОКРУГ ДОБИО 152 НОВА ПРЕДУЗЕТНИКА

На подручју Западнобачког округа у 2023. години су регистроване 152 нове предузетничке делатности, уз коришћење субвенција за самозапошљавање Националне службе за запошљавање. Регистроване су услужне делатности као што су: ресторан брзе хране, салон козметичких и фризерских >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << услуга, фотографске услуге, хемијска чистиона, дубинско прање и чишћење намештаја, агенција за информатичке услуге, студио за масажу, аутоперионица, па све до молерско фасадерских радова и дизајнерских услуга. Регистроване су и делатности машинске обраде метала. Покренути су и производни послови попут производње предмета од дрвета, намештаја, обуће, хлеба и пецива, производња и поправка одевних предмета и многи други.
Незапослена лица у потрази за запослењем често у предузетништву виде прилику да раде за себе и да кроз предузетништво искажу свој потенцијал и способности. Реализацијом предузетничких идеја, пружа се могућност остваривања прихода у делатностима које обогаћују живот грађана и излазе у сусрет њиховим потребама, као и финансијска и управљачка независност у пословању.
The post ЗАПАДНОБАЧКИ ОКРУГ ДОБИО 152 НОВА ПРЕДУЗЕТНИКА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.