СУТРА У АПАТИНУ 10. BEACHFEST

Izvor: Radio Dunav, 24.Jul.2019, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

СУТРА У АПАТИНУ 10. BEACHFEST

Туристичка организација Апатин у сарадњи са Канцеларијом за младе и спортским савезом општине Апатин организује 10. Beachfest.
-На популарном дружењу младих код нас у Апатину које ће бити одржано 10. августа, предвиђен је богат спортски програм. Имаћемо такмичење у тркама кануа, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << затим турнир у одбојци на песку и то мешовите екипе од три члана које имају минимун једну девојку у саставу. Тај турнир организује Одбојкашки клуб Апатин. Кошаркашки клуб Апатин организоваће игре у дисциплини спретности у кошарци и такмичење у шутирању тројки. Испланирали смо и новитете као што је такмичење у гађању фризбијем у мету за децу до 15 година, као и такмичење у броју склекова и згибова које учесници могу да изведу, рекао је Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин.
Програм ће се током целог дана одвијати на градској плажи. За све учеснике предвиђени су освежавајући напици и оброци, а за најбоље и награде. Најављен је и наступ плесних група.
-Од 17 часова ће почети журка наступом локалних ди џејева Страхиње Спреме и Тоде. У вечерњим часовима долази ди џеј организација из Новог Сада под називом Вет дримс. У свету електронске музике су прилично познати и популарни и верујемо да ће због њих доћи велики број гостију из општине и окружења, али и из Новог Сада, додао је Јовић.
Пријаве екипа су у просторијама Спортског савеза сваког дана од 12 до 15 часова или на број телефона 064/97-95-631. Број телефона за пријаве за турнир у одбојци је 065/81-21-292.
Распоред програма према сатници:
9 ч – полагање кајак школе10 ч – Трке у кануима11 ч – Турнир у одбојци на песку11 ч – „1-2-3“ такмичење у спретности у кошарци12 ч – Такмичење у шутирању тројки15 ч – Фризби такмичење16 ч – Такмичење у склековима и згибовима17 ч – ди џеј журка The post СУТРА У АПАТИНУ 10. BEACHFEST appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.