Izvor: Radio Dunav, 04.Nov.2020, 11:25

ПРИГРЕВЧАНКАМА ОПШТИНСКИ ДЕРБИ

Претходног викенда у Апатину је одигран општински рукометни дерби између домаћег „Апатина“ и Женског рукометног клуба „Пригревица“. Иако су домаће рукометашице на полувреме отишле са два гола вишка (15:13), Пригревчанке су у другом полувремену успеле да преокрену резултат >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << и меч реше у своју корист резултатом 28:31. Најефикаснија у домаћој екипи била је Јелена Мачкић са девет голова, а у екипи из Пригревице по осам голова су постигле Милица Блануша и капитен Милица Вујновић.
Након четири одиграна кола Пригревчанке су прве на табели Друге лиге север, док су Апатинке осме. У наредном колу ЖРК „Пригревица“ ће на свом терену играти против „Нафтагаса“ из Елемира, а Апатинке ће гостовати у Новом Кнежевцу екипи „Обилић“.
The post ПРИГРЕВЧАНКАМА ОПШТИНСКИ ДЕРБИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.