У СУБОТУ ПРВА ОЦР ТРКА У АПАТИНУ

Izvor: Radio Dunav, 08.Avg.2023, 10:06

У СУБОТУ ПРВА ОЦР ТРКА У АПАТИНУ

Придружите нам се на Првој “ОЦР” трци у Апатину!
Датум: 12. август Време: 15:00 часова Локација: Градска плажа и полуострво, Апатин
Проверите своје физичке и менталне способности на веома захтевној “ОЦР” трци са препрекама, која се по први пут одржава у Апатину, поводом >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Међународног дана младих! Организатори ове узбудљиве трке су Спортско удружење “Дражај” и Општина Апатин.
Тркачи ће се суочити са изазовима на стази дужине 2200 метара, која обухвата трчање кроз воду, прелажење преко дебала и скела, ношење терета, провлачење кроз препреке и прескакање препрека. Ово је идеална прилика да покажете своју снагу, издржљивост и вештину.
Сваки такмичар, уз котизацију од 3.000,00 динара, добија ексклузивну тркачку мајицу, торбицу за личне ствари, освежавајућа пића током трке и медаље за успешан завршетак. Такође, биће додељене награде за прва три места по категоријама.
Taкмичари млађи од 18 година у обавези су да приложе сагласност родитеља како би учествовали.
Не пропустите прилику да будете део историјског тренутка! Пријавите се одмах и резервишите своје место на Првој ОЦР трци у Апатину!
За више информација и пријаву, посетите званичну страницу Спортског удружења Дражајhttps://drazaj.rs/o-trci/ или позовите 0645474861.
Ваша авантура и изазов вас чекају у Апатину!
The post У СУБОТУ ПРВА ОЦР ТРКА У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.