Izvor: Radio Dunav, 28.Feb.2020, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

НОВИ КРУГ ПРИЈАВА И НОВЕ ПОГОДНОСТИ АПАТИНСКЕ СЕНИОР КАРТИЦЕ

Ускоро се навршава две године од покретања пројекта „Сениор картице“, којим општина Апатин као посредник између привредника и пензионера, ствара погодности за наше најстарије суграђане. Председница СО Апатин Ника Петровић, говорила је о пројекту апатинске сениор картице, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << као и новинама које сви грађани општине Апатин могу да очекују у наредном периоду.
-До сада су успешно реализована три круга пројекта Апатинске сениор картице у којима је за картицу аплицирало и добило је преко 2000 наших најстаријих суграђана. Погодности кроз своје картице они остварују тренутно у апотекама, медициниској лабораторији, стоматолошкој ординацији, цвећари, продавници риболовачке опреме, бензинској станици… и многим другим местима где су се наши локални привредници и предузетници одлучили да им изађу у сусрет и омогуће бројне погодности. На нама је да у наредном периоду проширимо ову листу и на села апатинске општине, те овом приликом и позивам све заинтересоване привреднике и предузетнике са територије наше општине да се информишу о свему у општинској управи Апатин у канцеларији 33. изјавила је Ника Петровић.
Она је је додала да од марта креће и четврти круг пријава за „Апатинску Сениор Картицу“, те да сви заинтересовани грађани који је желе поседовати могу да аплицирају за њу у свим канцеларијама месних заједница наше општине, као и канцеларији 33 општинске управе Апатин.
The post НОВИ КРУГ ПРИЈАВА И НОВЕ ПОГОДНОСТИ АПАТИНСКЕ СЕНИОР КАРТИЦЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.