Izvor: Radio Dunav, 12.Dec.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ТАКМИЧЕЊЕ СРЕДЊИХ ШКОЛА У ДРАМСКОЈ ИМПРОВИЗАЦИЈИ

Под покровитељством Покрајинског секретаријата за образовање и општине Апатин, Гимназија и стручна школа Никола Тесла предстојећег викенда организује за ученика средњих школа Војводине такмичење за најбољу средњошколску драмску импровизацију.
На такмичењу под >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << називом „Ја бих то овако„, наступиће средњошколци из Новог Сада, Оџака, Бечеја, Бачке Тополе и Апатина. У оквиру такмичења биће одиграна и позоришна представа „Пиле теткино“, у извођењу драмске секције ОШ Иван Горан Kовачић из Сонте, у сарадњи са Цекос-ом.
Теме којима ће се ученици бавити су:сензационализам у медијима, вршњачко насиље и очување културног наслеђа.
Органитзатор је у сарадњи са Kанцеларијом за младе и ЈП Марина Апатин за победнички тим обезбедио вредну награду, ваучер–викенд у Апатину. Kоординаторка пројекта је Мирјана Ћалић, професор српског језика и књижевности.
Такмичење се одржава у суботу, 14. децембра, од 10 часова у Kултурном центру у Апатину. Улаз је бесплатан.
The post ТАКМИЧЕЊЕ СРЕДЊИХ ШКОЛА У ДРАМСКОЈ ИМПРОВИЗАЦИЈИ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.