Izvor: Radio Dunav, 06.Jul.2023, 10:35

АЊА ВУЈНОВИЋ СА ЈУНИОРСКОМ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈОМ СРБИЈЕ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ

Женска јуниорска репрезентација Србије данас почиње такмичење на Европском првенству за играчице до 19 година, које се до 16. јула одржава у Румунији. На списку селектора Драганa Марковa нашла се и млада Пригревчанка, Ања Вујновић, десно крило које игра за клуб “Бор ЗиЂинг Копер”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> Србија се налази у изузетно тешкој групи, у којој су поред наше репрезентације и најбоље јуниорке Мађарске, Француске и Норвешке. Девојке ће у групној фази одиграти три утакмице и то: данас, 06. јула од 14 часова против Норвешке, сутра 07. јула у 12 часова ривал ће им бити Мађарска, а 09. јула од 16.30 часова одмериће снагу са Француском.
Ово је прво учешће ове генерације на елитном турниру након пандемије и техничких проблема, који су Србију држали ван мапе најбољих селецкија овог узраста.
The post АЊА ВУЈНОВИЋ СА ЈУНИОРСКОМ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈОМ СРБИЈЕ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.