СВЕ СПРЕМНО ЗА ПОЧЕТАК “РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ”

Izvor: Radio Dunav, 06.Jul.2023, 09:27

СВЕ СПРЕМНО ЗА ПОЧЕТАК “РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ”

Квалификацијама за “Златни котлић Апатина”, спектакуларним ватрометом и концертом Саше Матића, вечерас ће почети 59. Апатинске рибарске вечери”, четвородневна манифестација са богатим културноуметничким, спортским, забавним и музичким програмом, коју по традицији увеличавају >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << највећа имена са естраде. Последње припреме се у току, а из Туристичке организације Апатин позвају све суграђане, али и људе из читавог региона да дођу и увеличају ову манифестацију са најдужом традицијом у округу.
У оквиру сутрашњег програма “Апатинских ибраских вечери”, бродић “Апатинка” ће у 17 часова испловити из апатинске “Марине” према “Харчашу”, цена вожње је 400 динара по особи, а заинтересовани се могу пријавити путем телефона 025/515 00 68. У вишенаменској сали апатинске Основне школе од 19 часова ће бити отворена Међународна филателистичка изложба. Програм на тргу “Никола Тесла” ће почети у 20 часова, квалификацијама за „Златни котлић Апатина“ у којима ће учествовати кувари из других места, а госте ће забављати певачка група Културноуметничког друштва “Дунав”, Плесна група “Inanna” и „Браво бенд“. Ревија фризура је заказана за 22 часа, а пола сата касније ће почети концерт Ане Бекуте.
Комплетан програм овогодишње манифестације можете погледати ОВДЕ.
The post СВЕ СПРЕМНО ЗА ПОЧЕТАК “РИБАРСКИХ ВЕЧЕРИ” appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.