ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА АПАТИН НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ ТУРИЗМА

Izvor: Radio Dunav, 03.Okt.2019, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА АПАТИН НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ ТУРИЗМА

На Новосадском сајму јуче, 02. октобра је отворен 52. „Лорист“, Међународни саjам лова и риболова и екологије, а данас, 03. октобра су отворени и сајмови туризма и спорта. На овим приредбама наступа око 500 излагача из 20 земаља који представљају понуду ловства, риболова и туризма Дунавског >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << региона. Посебна атракција је изложба ловачких трофеја у организацији Ловачког савеза Србије.
Туристичка организација општине Апатин већ по традицији учествује на Сајму туризма у Новом Саду. За разлику од претходних година када се на Сајму представљала у оквиру штанда Туристичке организације Војводине, општина Апатин овог пута наступа самостално и има свој штанд на којем ће се поред Туристичке организације Апатин, представити Јавно предузеће за управљање путничким пристаништем и марином Апатин и Бања Јунаковић.
Немања Јовић, директор Туристичке организације Апатин је за Дунав радио рекао, да је ово идеална прилика да општина Апатин широј јавности презентује своје туристичке потенцијале.
-Током ова три дана потрудићемо се да путем промотивних материјала, презентација и унапред уговорених састанака са клијентима максимално промовишемо нашу општину и њене туристчке потенцијале, да се добро припремимо за нову годину и да у 2020., као и претходних година остваримо повећање у броју долазака туриста и у броју ноћења.
Фоно: Немања Јовић Сајам туризма траје до суботе, 5. октобра, а сајам спорта дан дуже. Сајам лова и риболова и сајам екологије трају до недеље, 6. октобра.

The post ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА АПАТИН НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ ТУРИЗМА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.