Izvor: Radio Dunav, 03.Okt.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

НАРЕДНИХ ДАНА ОБЛАЧНО И ХЛАДНО

Наоблачење из северних и западних предела данас ујутру ће се проширити на централне, а пре подне и на остале крајеве Србије, условљавајући осетан пад температуре, кишу и пљускове, а у јужним и југоисточним крајевима понегде и грмљавину.
Најнижа температура кретаће се од >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << 10 до 15 степени, а највиша од 14 степени на северозападу до 24 на истоку и југу.
Ветар ће бити умерен и јак, северозападни, само још ујутро на истоку и југу слаб и умерен, јужни и југозападни.
После подне, увече и током ноћи у већини предела постепени престанак падавина и смањење облачности, најпре на северозападу уз слабљење ветра. Током ноћи на високим планинама очекује се краткотрајна појава снега.
У наредних седам дана током дана ће бити хладно, умерено облачно и углавном суво, само у суботу, уторак и четвртак облачно и местимично са кишом. Крајем периода очекује се пораст температуре. (Танјуг)
The post НАРЕДНИХ ДАНА ОБЛАЧНО И ХЛАДНО appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.