Izvor: Radio Dunav, 24.Jul.2019, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ЈАВНИ ПОЗИВ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ КАМАТА

Општина Апатин је расписала јавни позив пољопривредним произвођачима са територије општине Апатин за суфинансирање камата на краткорочне кредите за набавку обртних средстава у 2019. години.
Износ кредита одобрава пословна банка у минималном износу од 65.000 динара и максималном >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << износу од 400.000 динара. Општина је за ову намену из буџета обезбедила милион динара.
Захтеви се подносе преко Писарнице Општинској управи Општине Апатин. Рок за подношење захтева је до утрошка средстава, а најкасније до 15. децембра ове године.
Текст јавног позива, образац пријаве и изјаве могу се преузети на интернет страници општине Апатин, огласним таблама месних заједница и канцеларија, или у канцеларији бр. 29 зграде општине Апатин. Контакт особа је Жељко Киш, дипл.инж.пољопривреде.
The post ЈАВНИ ПОЗИВ ПОЉОПРИВРЕДНИЦИМА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ КАМАТА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.