Izvor: Radio Dunav, 06.Jun.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

РХМЗ УПОЗОРАВА НА ЈАКЕ ПЉУСКОВЕ, ГРМЉАВИНУ И ЛОКАЛНУ ПОЈАВУ ГРАДА

У Апатину ће данас бити нестабилно време са пљусковима и грмљавином, а после подне и увече се очекују временске непогоде. Према упозорењу Републичког хидрометеоролошког завода, у Западнобачком округу пашће око 30 литара кише у кратком временском периоду, локално и више, а биће >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << услова и за град и олујни ветар.
Сутра и за викенд се очекује сунчано време, а температуре у најтоплијем делу дана ће бити око 30 степени.
Водостај Дунава је у опадању, а јутрос је код Апатина измерен ниво од 608 цм, што је за 4 мање него јуче. Температура воде је 17 степени. Водостај Дунава је у мањем опадању и стагнацији до Богојева, низводно у мањем порасту са тенденцијом мањег опадања и стагнације наредна четири дана.
The post РХМЗ УПОЗОРАВА НА ЈАКЕ ПЉУСКОВЕ, ГРМЉАВИНУ И ЛОКАЛНУ ПОЈАВУ ГРАДА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.