Izvor: Radio Dunav, 05.Maj.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОД ПОНЕДЕЉКА ТЕМПЕРАТУРЕ ИСПОД ПРОСЕКА- ЧЕСТИ ПЉУСКОВИ, НА ПЛАНИНАМА СНЕГ

У Србији се сутра очекује умерено и потпуно облачно, хладније него данас, местимично с кишом, у појединим деловима земље могући су краткотрајни пљускови с грмљавином, а на планинама изнад 1.500 метара и снег, саопштио је Хидрометеоролошки завод Србије (РХЗС).
Ветар слаб и умерен, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << западни и северозападни, на северу и истоку, повремено јак.
Јутарња температура четири до осам степени, највиша дневна од осам до 16.
Наредних дана такође умерено и потпуно облачно, хладно и ветровито, ујутро и пре подне још понегде са слабом кишом, а на планинама изнад 1.500 метара са снегом. Увече и у току ноћи разведравање.
У среду после свежег јутра, местимично с приземним мразем, током дана претежно сунчано и мало топлије. Затим променљиво облачно, са честом појавом кише и пљускова с грмљавином и температуром мало испод просека за ово доба године.
The post ОД ПОНЕДЕЉКА ТЕМПЕРАТУРЕ ИСПОД ПРОСЕКА- ЧЕСТИ ПЉУСКОВИ, НА ПЛАНИНАМА СНЕГ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.