АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ПРВАЦИ ПОКРАЈИНЕ, ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО КРАЈЕМ МАЈА

Izvor: Radio Dunav, 04.Apr.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ПРВАЦИ ПОКРАЈИНЕ, ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО КРАЈЕМ МАЈА

Да Апатин има талентоване ученике, не само из области науке већ и спорта, доказали су јуче млади кошаркаши који су на Покрајинском такмичењу одржаном у Кикинди у Спортском центру „Језеро“ изборили пласман на Државно првенство које се 27. и 28. маја игра у Караташу поред Кладова.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << /> У полуфиналним сусретима нашле су се школе из Апатина и Кикинде, одностно Новог Сада и Суботице. Ученици О.Ш. „Жарко Зрењанин“ су савладали своје вршњаке из Кикинде са 30:23, док су у другом полуфиналу Новосађани били бољи од Суботичана.
Финални меч био је изузетно узбудљив али су наши дечаци показали веће залагање и пружили најбољу партију када је требало и тако заслужено славили против Новог Сада са 42:36.
Иако је ово апатинским основцима био први дан екскурзије они су у договору са директорком и родитељима остали да одиграју турнира, а школа им је обезбедила превоз након завршеног турира у Кикинди.
The post АПАТИНСКИ ОСНОВЦИ ПРВАЦИ ПОКРАЈИНЕ, ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО КРАЈЕМ МАЈА appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.