Izvor: Radio Dunav, 04.Apr.2019, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ОЛИМПИК НА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО СА ДВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ

Јуче је у Спортском Центру “Оранж” у Сомбору играна “мајсторица” која је одлучивала победника „СОС лиге будућих шампиона“ за генерацију 2007.
У прелепој фудбалакој атмосфери састали су се апатински „Олимпик“ и сомборски „Спектар“. Две екипе које су лигашки део такмичења >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << завршили са по 45 бодова.
Након што су апатински децаци рођени 2006. године освојили прво место, годину дана млађи фудбалери су потврдили доминацију ФК „Олимпик“ у региону.
Олимпик је одиграо перфектан меч и савладао Сомборце са 3:0.
У жестокој конкуренцији, „Олимпик“ је узео два прва места и тако обезбедио пласман на Државано првенство на Златибор са две селекције. Првенство се одржава у мају.
Наредног викенда генерација 2009. има шанси да се домогне првог места. Олимпик тренутно дели прво место, али има слабији међусобни сусрет од тренутно првопласираног „Спектра“.
Генерације 2008. и 2011. су већ обезбедили трећу позицију али имају могућност и да заврше на другом месту.
The post ОЛИМПИК НА ДРЖАВНО ПРВЕНСТВО СА ДВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.