Izvor: Radio Dunav, 03.Sep.2018, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ПОРАЗ БРАТСТВА У ПАНЧЕВУ

Фудбалери пригревачког “Братства” поражени су на гостовању у Панчеву од екипе “Динамо” са 3:1 (1:0).
Око 500 гледалаца на градском стадиону у Панчеву имало је прилику да види четири гола на овој утакмици али ништа друго сем тога. У једној од лошијих утакмица коју је “Братство” >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << одиграло последњих неколико година није било игре, темпа, шанси…
Сви голови постигнути су из предкида. Најпре је Ђорђевић довео “Динамо” у вођство од 1:0, а тим резултатом се отишло и на полувреме. Арбутина је у 55. погодио за 2:0, а трачак наде у освајање бодова понудио је Леђанац голом у 67. минуту и смањењем резултата на 2:1. До краја сусрета виђен је још један гол, али опет у мрежи Ићитовића, а стрелац за домаћина био је Трајковић.
Пригревчани ће у наредном колу бити домаћини, а у госте им долази последњепласирана екипа “Раднички” из Нове Пазове.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.