Izvor: Radio Dunav, 09.Dec.2022, 10:09

ЗАВРШАВАЈУ СЕ ОБУКЕ ЗА МЕШТАНЕ АПАТИНСКИХ СЕЛА КОЈИ ЖЕЛЕ ДА СЕ БАВЕ ТУРИЗМОМ, СЛЕДИ ЕДУКАЦИЈА У АПАТИНУ

Туристичка организација општине Апатин је у сарадњи са Локалном самоуправом организовала обуке за мештане апатинских села, који желе да се баве издавањем смештајних капацитета на својим имањима. Предавања о бенефитима које доноси сеоско туристичко домаћинство и на које све >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << начине исти могу да се искористе одржана су у Купусини, Пригревици и Сонти, а данас ће више о овој теми, али и поступку категоризације смештаја моћи да сазнају мештани Свилојева. Овим ће бити завршене едукације по насељеним местима, али због великог интересовања Апатинаца за обуке за категоризацију смештаја у домаћој радиности, запослени у Туристичкој организација Апатин су одлучили да одржи предавање и у самом Апатину.
Сви заинтересовани Апатинци који желе да се баве издавањем смештајних капацитета, едукацији ће моћи да присуствују у уторак, 13. децембра 2022. године од 18 часова, у великој сали Скупштине општине Апатин.
Пријаве за учешће на овој радионици се могу обавити сваког радног дана од 07,30 до 15 часова лично у просторијама Туристичке организације Апатин на адреси Трг Николе Тесле 13, или путем телефона 025/772-555.
The post ЗАВРШАВАЈУ СЕ ОБУКЕ ЗА МЕШТАНЕ АПАТИНСКИХ СЕЛА КОЈИ ЖЕЛЕ ДА СЕ БАВЕ ТУРИЗМОМ, СЛЕДИ ЕДУКАЦИЈА У АПАТИНУ appeared first on Radio Dunav.

Nastavak na Radio Dunav...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.